FOX vof

Menu

Hoogspanningscabines

reiniging & onderhoud
FOX vof  is uw professionele partner voor de reiniging en het onderhoud van hoogspanningcabines in Oost-Vlaanderen
FOX vof uit Zele staat voor u klaar met zijn expertise in hoogspanningen. Deze elektricien staat voor u klaar met de beste prijs-kwaliteit en werkt met veel efficiëntie zodat de gewenste resultaten gegarandeerd worden. FOX vof is actief in heel Oost-Vlaanderen.

Reinigen en onderhoud hoogspanningscabines

Voor wie in het bezit is van een eigen hoogspanningsinstallatie, is het van groot belang de verschillende onderdelen van deze installatie te onderhouden. Meer nog dan gelijk welk ander onderdeel van uw bedrijf is dit het kloppend hart van uw onderneming.

Een periodiek onderhoud van uw installatie verzekert een aanzienlijk langere levensduur. Voorts worden ook eventuele problemen vroegtijdig opgespoord wat het kostenplaatje aanzienlijk kan beperken. Reinigings- & onderhoudsbeurten worden normaal ingepland voor de jaarlijkse verplichte keuring waardoor opmerkingen of herkeuringen vermeden kunnen worden. U ontvangt steeds een uitgebreid verslag over de algemene staat van de cabine.

Onderhoud hoogspanningscabine(s) omvat:
  • reiniging en verwijderen van vreemde stoffen in de cabine
  • Controle verlichting cabine
  • Testen noodverlichting
  • Nazicht transfo, condesator batterij (indien aanwezig), schakelmateriaal

Vrijblijvende offerte

FOX vof uit Zele voert momenteel al voor een honderdtal hoogspanningscabines een jaarlijkse reinigings- en onderhoudsbeurt uit. Hebt u interesse in een samenwerking met ons? Voor alle voorwaarden en info: [email protected]