FOX vof

Menu

alle elektriciteit

bij nieuwbouw

Zoekt u een professionele partner voor de elektriciteit van uw nieuwbouw?
FOX vof  is de partner die u zoekt!
Wanneer u een woning bouwt, moet u elektriciteit voorzien. Deze klus laat u best door een professionele elektricien uitvoeren. Het leggen van kabels op basis van kwalitatief uitgewerkte elektriciteitsschema’s vergt de nodige kennis van zaken. Voor uw elektriciteit bij nieuwbouw in Oost-Vlaanderen kan u dan ook beroep doen op de jarenlange expertise van FOX vof uit Zele.

Geïnstalleerd en getest

Het plaatsen van elektriciteit is een stiel apart. De nodige kennis, een efficiënte werkwijze en oog voor veiligheid en detail vormen de perfecte combinatie om alle werken tot een goed einde te brengen. Bij FOX vof, gespecialiseerd in elektriciteitswerken, kan u terecht voor alles voor uw nieuwbouw.

Alles wordt na de plaatsing en installatie van A tot Z getest, zodat u verzekerd bent van de beste en meest duurzame resultaten.

Hier kan u terecht voor de volgende facetten van de elektriciteit bij nieuwbouw:
  • Zekeringskasten plaatsen
  • Keuringsklaar maken
  • Kabels trekken
  • Verlichting plaatsen
  • Schakelaars zetten
  • Schema’s tekenen

Vrijblijvende offerte

Hebt u interesse in een samenwerking met FOX vof uit Zele? Wenst u ook meer informatie over de andere aangeboden diensten zoals de plaatsing van elektriciteit bij renovatie of bij industrie?

Neem dan vandaag nog contact op en stel al uw vragen via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina. Vraag bovendien ook naar uw gratis en vrijblijvende prijsofferte voor een goed beeld over de financiële kant van de zaak.