FOX vof

Menu

alle elektriciteit

bij renovatie van uw woning

Wil u nieuwe elektriciteitsaansluitingen, bekabeling of stopcontacten plaatsen?
Schakel dan FOX vof nu in!
Hebt u een woning gekocht, maar is de elektriciteit aan vervanging toe? Wil u nieuwe elektriciteitsaansluitingen, bekabeling of stopcontacten plaatsen? Dient alles bovendien ook gekeurd te worden? Doe dan een beroep op FOX vof uit Zele voor de beste service en werken die met oog voor detail zijn uitgevoerd. Hier kan u terecht voor alle elektriciteit bij renovatie in Oost-Vlaanderen.

Alle elektriciteitswerken

FOX vof uit Zele is de elektricien die u zoekt voor al uw werken van A tot Z. Deze expert is gespecialiseerd in het uitvoeren van alle elektriciteitswerken in uw woning. Oude, versleten bekabeling wordt vervangen, nieuwe stopcontacten worden geplaatst en er wordt een professionele keuring uitgevoerd zodat u verzekerd bent van een veilige werking op basis van een nauwkeurig elektriciteitsschema.

FOX vof voorziet alle mogelijke elektriciteitswerken voor renovaties zoals:
  • Zekeringskasten vernieuwen
  • Woning volledig keuringsklaar maken
  • Kabels vervangen
  • Verlichting plaatsen of vervangen
  • Nieuwe schakelaars zetten en oude vervangen

Een perfecte werking, een klantenservice op maat en een goede prijs-kwaliteitsgarantie zijn de grootste troeven om met deze partner samen te werken voor al uw elektriciteitswerken in Oost-Vlaanderen.

Vrijblijvende offerte

Hebt u interesse in een samenwerking met FOX vof uit Zele? Wenst u ook meer informatie over de andere aangeboden diensten zoals de plaatsing van elektriciteit bij nieuwbouw of bij industrie?

Neem dan vandaag nog contact op en stel al uw vragen via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina. Vraag bovendien ook naar uw gratis en vrijblijvende prijsofferte voor een goed beeld over de financiële kant van de zaak.